Altercații în fața sediului lui Vlad Plahotniuc

Anticoruptie.md
04/10/2015

Un grup de manifestanți care a participat la protestul din Piața Marii Adunări Naționale s-a îndreptat spre Global Business Center, unde ar fi sediul mai multor firme ce-i aparțin democratului Vlad Plahotniuc. Clădirea este păzită de forțele de ordine, iar oamenii au încercat să treacă de cordoanele de polițiști. 

Deși organizatorii i-au îndemnat în repetate rânduri pe oameni să revină în PMAN, protestatarii nu se lasă duși din fața Global Business Centru (GBC). Aceștia scandează „Acum ori niciodată”, „Noi suntem poporul” și „Miliardul înapoi”.

Inga Grigoriu, membră a Platformei „DA”, a declarat în fața mulțimii că a intrat în sediul GBC, iar acolo s-ar afla deputatul Constantin Țuțu, împreună cu mai mulți sportivi.

Anticoruptie.md
04/10/2015




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii