Contrabanda cu anabolizante provoacă demisii la Serviciul Vamal

Anticoruptie.md
28/09/2016
sursa foto: youtube

Un angajat al postului vamal Leușeni a fost demis din funcție în urma unei proceduri disciplinare, pentru că ar fi autorizat trecerea  unei unități de transport implicate în contrabandă cu produse anabolizante în proporții mari.

Lotul cu 32.500 de comprimate și 960 de flacoane cu substanțe anabolizante a fost descoperit de inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Albița, disimulat într-un automarfar marca „Scania", care s-a prezentat pe sensul de intrare în România, în lada de scule și în cabina șoferului, sub scaune si sub pat. Cazul a avut loc pe 25 martie, curent. Imediat după informarea Serviciului Vamal despre captură, a fost inițiată o anchetă de serviciu în vederea stabilirii unei eventuale implicări a colaboratorilor vamali și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.
Potrivit rezultatelor anchetei de serviciu, angajatul vizat a efectuat un control superficial al unității de transport, fapt ce a facilitat trecerea peste frontiera de stat a substanțelor respective. Comisia de Disciplină a Serviciului Vamal a decis concedierea angajatului menționat.

Anticoruptie.md
28/09/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii