Din ce bani îşi face PR Ivan Ceban?

Salagor Raisa
01/08/2022

În ultima perioadă, înainte de a anunţa că îşi face partid, primarul de Chişinău, Ivan Ceban, se tot laudă cu diferite proiecte demarate în Chişinău, din bani publici. Astfel, prin implementarea unor proiecte grandioase din banii contribuabililor el a început să-şi facă capital electoral.

Unul din proiectele grandioase ale lui Ivan Ceban este şi reparaţia parcului pădure din sectorul Rîşcani. Ceban a declarat că până la sfârşitul verii lucrările vor fi terminate, dar după amploarea lor şi după cum se desfăşoară lucrările, nu se ştie la care vară.

Vă rugăm foarte mult să investigaţi ca să cunoaştem şi noi realitatea, cine construeşte, din ce bani, când vor fi gata lucrările şi dacă sunt spălări de bani acolo.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Salagor Raisa
01/08/2022

Comments