A furat Fabrica de vinuri din Trușeni și se află la libertate

Gheorghe Bîrdîghin
08/11/2019

Vadim Iordache, fostul director al Fabricii de vinuri din Trușeni a furat peste un milion de lei de la Fabrica din Trușeni și din această cauză nu lucrează de vreo 15 ani. De atunci din Fabrică s-a sustras utilajul și practic nu mai poate fi pornită din nou fără investiții serioase.

În 2007, pe numele lui Iordache a fost pornit dosar penal pentru escrocherie, iar în 2011 Iordache a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Dosarul a fost remis însă de Curtea Supremă de Justiție la rejudecare, iar de atunci justiția bate pasul pe loc, iar Iordache se plimbă netingherit. Iar noi, cei peste 500 de acționari, practic am fost deposedați de proprietate. Și așteptăm zădarnic de 15 ani ca să fim despăgubiți.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Gheorghe Bîrdîghin
08/11/2019

Comments