Întreprinderea Apă-Canal din Soroca a fost adusă la faliment, iar oamenii au de suferit

Covalciuc Tatiana
15/07/2019

Întreprinderea Apă-Canal din Soroca a fost adusă la faliment, iar oamenii puși în situația de a sta fără apă. potabilă.În  timp ce conducătorii întreprinderii dețin afaceri în oraș și averi care nu pot fi explicate prin surse legale, după falimentarea întreprinderii locuitorilor din oralul Soroca le-a fost sistată livrarea apei de mai bine de două săptămâni, în pofida faptului că beneficiarii și-au achitat facturile. 

Acum ei motivează sistările de apă prin faptul că s-a stricat un motor și nu au bani pentru altul. Dar și înainte sistau livrările în zilele de sâmbătă li duminică, fără niciun motiv. Ar fi bine să se autosesizeze Procuratura, ce s-a făcut cu banii de la Apă-Canal Soroca.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Covalciuc Tatiana
15/07/2019

Comments