Am fost deportat din Moldova în mod abuziv, fără ca justiția să-mi apere drepturile

Kevin v
31/10/2019

Congo și Moldova au un punct comun: corupție imi pare rău dar am sa povestesc ce s-a intamplat am fost deportat din țara de către oamenii de la BMA și de la ULIM, ca cica nu am fost la ore si nu am achitat plata pentru studii insa asta e o minciunea .
Dacă ați observat este un alt cont ca altu a fost sters...Acuma ULIM lucreaza cu o firma ilegala necunoscuta de UNESCO si de CONGO Directorul acestei organizații răspunde la numele lui Euloge Wenamio, un om care și-a eșuat viața în Franța a fugit în România din cauza multor datorii și probleme cu poliția acuma aduce studentii congolezi la Md le obligă sa ii dau 3200€ pe an totodată el poate primi bani si nu achită contractul la ULIM asta ce s-a intamplat cu mine. Ok am ramas liniste 2 luni pentru ca aveam incredere la justiția Republicii Moldova dar am greșit. Nu am o problema impotriva ULIMul dar dece o interdictie de un an de zile? Ministerul de Interne ar trebui să deschidă ochii în acest caz în cadrul BMA, ceva nu este în regulă Dl Adrian Crețu trebuie să dea explicații.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Kevin v
31/10/2019

Comments