Am rămas fără surse de existență după ce am fost deposedat de terenul agricol

Vladimir Raducan
03/09/2020

Sunt un pensionar în vârstă de 71 de ani din orașul Sângera. Mă confrunt cu probleme de sănătate, iar soția mea este țintuită la pat după ce a suportat două intervenții chirurgicale.

Până în 2019, am deținut un hectar de teren arabil amplasat chiar lângă șoseaua care duce spre satul Chetrosu. Anul trecut a venit un consătean de al meu, pe nume Ștefan Gangureanu, care mi-a zis să-i vând terenul. Am acceptat pentru că avem ne trebuie bani pentru tratament și ca să avem o bătrânețe liniștită.

Ne-am înțeles să-mi dea în loc un teren de 50 de ari, într-o locație unde terenurile costă mai ieftin și încă 15 mii de euro.

Pentru că serviciile notariale costă scump, am făcut un contract precum că i-am dăruit terenul respectiv.

A trecut mai bine de un an, mi-a perfectat actele pentru cei 50 de ari, dar de bani, nici pomină. Cu toate că a vândut hectarul luat de la mine.

M-am adresat la poliție, au intentat un dosar penal pentru escrocherie, dar procurorul Lilian Cociu a stopat totul.

Ce să fac acum, sunt bătrân și bolnav, dar trebuie să imblu pe drumuri să-mi caut dreptate. Și nu sunt sigur că voi reuși.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Vladimir Raducan
03/09/2020

Comments