Datorii pentru taxe încasate ilegal

Un grup de locuitori din satul Măgdăcești
28/09/2020

În octombrie 2019, Curtea Supremă de Justiție a pronunțat verdictul final la cererea noastră de chemare în judecată, fiind declarate ilegale taxele încasate la comanda administrației publice locale pentru iluminatul stradal. Instanța a decis clar că iluminatul stradal este un serviciu public care urmează să fie achitat din bugetul administrației publice locale, format din achitările contribuabililor locali.

Mai mult, din cauza că taxa pentru iluminatul public a fost inclusă în factura pentru apă, mai mulți locuitori ai satului care nu au plătit pentru iluminatul public au acumulat datorii ... pentru apă. Iar unii consăteni de ai noștri chiar au fost debranșați de la apeduct din cauza datoriilor.

Nu e destul că ne-au înșelat, dar cei din administrația locală continuă să-și bată joc de noi în continuare.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Un grup de locuitori din satul Măgdăcești
28/09/2020

Comments