Directorul ANSA folosește mașina în scopuri personale

Vasile B
02/02/2024

Radu Musteața (director ANSA) Câtă nesimțire să folosești mașina de serviciu în interes personal, în afara orelor de lucru și mai ales fiind în concediu.

Pentru asta plătim impozite ca funcționarul public de rang înalt/demnitar de stat să-și scoată gunoiul din casă și să plece la țară cu mașina de serviciu?

Oare Moldova va scapă cândva de așa paraziți ai societății care își bat joc de noi?

Vedeți și unele dovezi foto unde Radu Musteața (director ANSA) folosește mașina de serviciu și mereu o parchează în fața blocului unde locuiește, inclusiv în zile libere de sărbători (30-31 Decembrie 2023; 01 ianuarie 2024) și în perioada când oficial era în concediu 15-21 ianuarie 2024.

Este o irosire frauduloasă a bugetului public.

Solicităm autoritățile (Guvernul, CNA, Procuratura) în serios să se autosesizeze pe aceste abuzuri de serviciu, și să fie tras la răspundere acest așa numitul ,,demnitar”.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Vasile B
02/02/2024

Comments