Șeful Asistenței Sociale din Cantemir indică angajaților la care partid să adere și la care - nu

Un grup de asistenți sociali
24/05/2023

Șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Cantemir, Sergiu Butuc, a adunat marți, 23 mai, la o ședință, asistenții sociali din raion. În cadrul ședinței el a vorbit foarte urrât despre președinta Maia Sandu și a amenințat asistenții sociali să nu adere la alt partid politic decât cel pe care îl conduce fostul prim-ministru Ion Chicu. Acesta a fost zilele trecute la Cantemir, unde a avut întâlnire cu locuitorii. Sergiu Butunc a fost anterior cu partidul lui Renato Usatâi, iar acum este cu partidul condus de Ion Chicu.

Nu s-a revoltat nimeni în timpul ședinței pentru că asistenții sociali au salarii mici și pierderea locului de muncă ar fi destul de greu de suportat în localități unde nu ai posibilitate să de angajazi la un loc de muncă.

Dar ne-a revoltat retorica unui rerpezentant al unei instituții de stat, de fapt, conducător.  

Vrem să investigați ce reprezintă acest șef de direcție și ce interese are.  

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Un grup de asistenți sociali
24/05/2023

Comments