Ex-ministrul Educației, Igor ȘAROV intenționează prin acte de corupție să anuleze actul Autorității Naționale de Integritate

Profesorii Prometeiști
30/08/2021

La 01.09.2021 la Judecătoria Chișinău (sediul Rîșcani) va avea loc ședința de judecată în cauza de contencios administrativ la acțiunea lui Igor ȘAROV către Autoritatea Națională de Integritate cu privire la anularea actului de constatare prin care s-a stabilit că Igor ȘAROV a exercitat funcția publică în conflict de interese semnând un contract de 850 de mii de lei cu editura a cărei cofondator este fiul său (și apoi dădea indicații ca să fie cumpărate cărți de la editura lui fiu-său). Igor ȘAROV însă nu se lasă așa ușor! Prin intermediul avocatei sale Adriana EȘANU care mai este și prietena penalei plahotniuciste Adriana BEȚIȘOR, comit acte de corupție (sunai mitei e de 20 000 €) și șantaj asupra conducerii Judecătoriei Chișinău (sediul Rîșcani) ca cauza să fie soluționată așa “corect” ca ex-viceministrul democrat al educației SĂ FIE SCOS BASMA CURATĂ.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Profesorii Prometeiști
30/08/2021

Comments