Funcționar cu casă cu trei etaje, dintr-un salariu de două mii de lei

Anonymous
28/02/2013

Va expediem pentru informatie si investigare ulterioara urmatoarele date:

Silvian Ciornei, jurist al Directiei locativ-comunale a Primariei municipiului Chisinau (activeaza in functie de circa 5 ani ) avind un salariu de circa 2000 lei lunar si-a procurat o casa din trei nivele pe urmatoarea adresa - mun. Chisinau, comuna Bubuieci, str. Gospodarilor 1/2 (ce-i drept, la Cadastru imobilul este inregistrat pe numele Braga Vladislav Ion, o ruda a acestuia, anul inregistrearii - 2009).

De asemenea dl Ciornei Silvian dispune de un autoturism de marca BMW cu numere de inregistrare transnistrene - BAO 557

Probabil sunt utilizate smecheriile in procesul de solutionare a litigiilor care apar intre populatie si agentii economicii pe de o parte si Primaria municipiului Chisinau, pe de alta parte (dl Ciornei Silvian mai detine si licenta de avocat nr. 1721 din 25.06.2009, prezentindu-se si ca avocat si acordind consultatii cum sa fie ocolite legile in detrimentul Primariei, incasind foloase in rezultatul acesta).

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Anonymous
28/02/2013

Comments