Mi-au utilizat datele personale pentru a scrie o sesizare la ANI din numele meu. Am sesizat autoritățile, dar nu au făcut nimic

Daria Gonța
11/12/2023

Mi-au fost furate datele persoanle și cineva a scris din numele meu o sesizare la ANI despre un posibil conflict de interese admis de un consilier din Dragușenii-Vechi, raionul Hâncești, localitate unde eu am fost primart. Acum nu mai sunt primar și nici nu participa la ședințele Consiliului. Consider că e o gravă încălcare a drepturilor mele să fie trimisă sesizare din numele meu la o autoritate publică. Am scris plăngere la ANI și la Poliție, dar nu s-a făcut nimic pentru a identifica persoana dată. Poliția mi-a răspuns că nu sunt elemente de infracțiune. Cum să procedez? Dacă ni se încep a furat și utiliza în scopuri meschine, de răfuială datele personale și nu se face nimic, vom asista la un fenomen grav.       

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Daria Gonța
11/12/2023

Comments