Nepotul meu a fost condamnat la închisoare, deși nu este vinovat

Tamara Băetrău
11/09/2019

Nepotul meu,Valeriu Băetrău,a fost condamnat la 9 ani și 6 luni de închisoare prntru un viol pe care nu l-a comis. Neinovăția lui a fost demonstrată de expertiza genetică. Însă bravii noștri magistrați nu recunosc tehnologiile avansate și au refuzat să ia în considerație rezultatele expertizei efectuate din contul nostru. Ei au dat curs expertizei Centrului de medicină legală, care a constatat că victima a fost violată de un bărbat care are grupa sanguinică I+. Da, această grupă de sânge o are nepotul meu, dar și jumătate din bărbații din Chișinău. Este cea mai răspândită grupă sanguinică.

Iar acasă pe Valeriu îl așteaptă soția și doi copii mici. Din cauza stresului, mama lui Valeriu s-a îmbolnăvit și a decedat, iar tatăl zace imobilizat la pat.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Tamara Băetrău
11/09/2019

Comments