O gașcă de infractori ne terorizează cu o construcție ilegală, dar factorii de decizie nu se implică

Valeriu Tcacenco
30/06/2019

Mai bine de jumatate de an, o gasca de criminali ne terorizeaza cu o constructie ilegala.

Ne darima blocul. Din doua strazi (inclusiv si str. Zadnipru) si trei trotuare, au facut santier de constructii. Ce prezinta un pericol enorm pentru pietoni, in special pentru copii. Pe o parte de str. Zadnipru sunt amplasate trei licee, pe alta doua. Deci au instalat regulile lor banditesti.

Toate adresarile la absolut toti factorii de dacizie, au ramas fara raspuns. Adica raspunsuri am primit, zeci de raspunsuri, dar toate sunt evazive, scrise cu un tupeu enorm si cu o mare bataie de joc. Totodata mam adresat si la Jurnal TV, SDG, Rise Moldova, Vasile si Andrei Nastase, Alexandru Slusari, e.c.t..

Din surse demne de incredere, in spatele criminalilor acestia ar sta un demnitar din Parlamentul RM. Din pacate date oficiale, nu am. De atita nici nu pot sa va difulg oficial numele individului acesta. In acest context, va rog respectuos, pe cit este posibil, sa faceti o investigatie jurnalistica. Dispun de documente, imagini foto, video, imprimari audio, care confirma ceea ce vam expus in adresarea aceadta.

 

Valeriu Tcacenco Chisinau, str. P. Zadnipru 16, ap. 41., tel. 022 42 59 47; 0684 00 553.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Valeriu Tcacenco
30/06/2019

Comments