Pelerinaj gratuit de la asistența socială

Maria Olaru
04/02/2019

Am fost telefonată vinerea trecută de către o femeie necunoscută, care s-a prezentat că e de la asistența socială. Aceasta mi-a comunicat amabil că se organizează pentru bătrâni și invalizi o excursie la mănăstire și dacă dacă vreau să merg și eu, căci transportul este gratuit.

Sâmbătă dimineață am fost la locul indicat, acolo era multă lume și două autobuze. Pentru că numărul de doritori de a ajunge la mănăstire era peste așteptări, a mai fost adus un autocar. Am vrut să fac niște poze cu telefonul mobil, dar am fost agresată de către o femeie pe nume Mariana, care s-a dovedit a fi conducătorul grupului. Am fost nevoită să chem poliția. Iar la mănăstire așa li nu am ajuns,. Mi-a fost frică să mă pornesc cu ei.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Maria Olaru
04/02/2019

Comments