"Pentru ce mai exista CNA, daca lucratorii CNA sunt corupti si nu se iau nici un fel de masuri?"

11/12/2013

Aproximativ cu jumatate de an in urma am scris o plingere pe doctor Valentina Nicolaiciuc, care lucreaza  la Clinica Stomatologica Universitara “ Nicolaie Testimitianu” de pe strada Toma Ciorba 42. Am scris plingere la Centru national anticoruptie, Procuratura Generala si Ministerul Sanatatii.

A reactionat numai CNA. Am crezut ca vor fi luate careva masuri cu doctor respectiv (Valentina Nicolaiciuc), dar a venit un angajat al CNA si in loc sa intreprinda masuri necesare, el s-a inchis in cabinetul ei pe aproximativ 30 de minute , dupa ce veseli au invitat colegii dnei Valentina Nicolaiciuc si sub dictarea lucratorului CNA au fost scrise lamuririle ( in prezenta doamnei Valentina Nicolaiciuc). Nici conducerea n-a fost pusa la cunostinta cu aceasta plingere. Totul s-a rezolvat intre lucrator CNA si doctor Valentina Nicolaiciuc in privat.

Ce sens mai are existenta CNA, daca nu se face dreptate si  lucratori CNA sunt corupti?

Dupa cazul dat doctor Valentina Nicolaiciuc  a inceput sa se comporte mai agresiv fata de colectiv si s-a mutat in cabinet separat (unicul in clinica fara camera de supraveghere) continuind sa ia preturi triple pentru tratamentul efectuat, amenintarea studentilor (luarea mitei pentru examene).

Dupa venirea lucratorului CNA doctorul Valentina Nicolaiciuc se lauda prin colectiv ca ea a stiut  din timp ca va veni control si ca a rezolvat problema din start.

Pentru ce mai exista CNA, daca lucratorii CNA sunt corupti si nu se iau nici un fel de masuri?

Pe acest doctor Valentina Nicolaiciuc au fost mai multe plingeri din partea pacientilor si studentilor, dar din pacate nici un fel de masuri nu se interprind.

Daca si de data aceasta nu vor fi luate masuri corespunzatoare vom fi nevoiti sa apelam la televiziunea si sa povestim cum lucreaza CNA cu combaterea coruptiei si abuzului de putere si abuz de serviciu.

Din pacate scriem inca odata anonim pentru ca nu avem incredere in CNA mai ales dupa ce am vazut cum se rezolva totul! Insa speram ca mai sint oameni cinstiti si ca se va face dreptate!

De multe ori la televizor se spune despre Coruptie a CNA, dar noi totusi speram ca vor fi luate masuri corespunzatoare  si efective cu dreptatea.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

11/12/2013

Comments