Polițiștii din Ungheni comit ilegalități, protejați de șeful-adjunct al Inspectoratului, Ruslan Grecu

Leonid Pleșca
10/01/2020

Sunt un deținut aflat sub incidența Legii privind protecția martorilor, după ce mărturiile date de mine au contribuit la condamnarea hoțului în lege, Vladimir Moscalciuc, alias Makena. Vara trecută, am fost calomniat public de către Gheorghe Petic care m-a acuzat că aș fi fost complice cu fostul ministru de interne, Alexandru Jizdan, în contrabanda cu țigări peste Prut, astfel am ajuns să beneficiez în detenție de anumite facilități prevăzute de Legea privind protecția martorilor.

Am avut o discuție cu Petic, acesta a spus că nu are nimic cu mine și că scopul lui este Jizdan. Dar a refuzat să șteargă postarea în care mă calomniază.

Am depus o plângere la poliția din Ungheni, care mi-a fost respinsă. Atunci am contestat refuzul în judecată. Dar angajații Inspectoratului din Ungheni nu au expediat contestația mea în instanță, din vina lor expirând termenul de prescripție prevăzut de lege pentru depunerea contestațiilor.

L-am telefonat pe Ruslan Grecu, șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție din Ungheni. După ce m-am prezentat, acesta m-a insultat, m-a înjurat și mi-a pus muzică la telefon. Apoi nu a mai ridicat receptorul. Faptul că sunt condamnat îi oferă dreptul lui Grecu să se comporte astfel?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Leonid Pleșca
10/01/2020

Comments