Primarul m-a bătut pentru că pășteam oile sătenilor pe imașul „lui”

Zahar Șulga
06/06/2024

Pe data de 1 iunie, primarul din satul Rădeni, raionul Călărași, m-a bătut pe mine și pe fratele meu, care suntem ciobani în sat, pentru că noi pășteam oile pe imașul unde el intenționa să vândă iarba la cosit. El a ajuns cu automobilul pe imaș și a tăbărât asupra noastră cu lovituri. Fratele Edic a reușit să fugă, pe mine, însă, m-a lovit cu pumnii și picioarele chiar și după ce am căzut pe pământ. De față erau soția și fiica primarului, care au văzut totul.

Noi am apelat la serviciul 112 și la fata locului a sosit poliția și salvarea. Expertiza a arătat că în urma loviturilor primite, mi-au fost rupte 3 coaste. Atunci când a doua zi unii săteni au mers la primar să-l întrebe de ce a bătut ciobenii, primarul a spus că, de fapt, noi l-am atacat și el s-a apărat, ceea ce nu este adevărat.

Eu practic nu pot mișca o mână, iar de când locuiesc în Rădeni la fratele meu, Edic, nu am comunicat niciodată cu primarul satului și nu am avut vreo neînțelegere cu el. 

Locuiesc la fratele meu în Rădeni pentru că nu am casă. Acum, că am fost calicit, nici nu am bani pentru medicamente și nu am poliță medicală, ca să pot primi tratament.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Zahar Șulga
06/06/2024

Comments