Procurorul care i-a făcut dosar pe viol lui Gheorghe Petic candidează la funcții de conducere in organele procuraturii

Mihail G.
20/05/2022

Controversatul procuror despre care s-au mai făcut investigații jurnalistice Anatol Gîrbu, cel care a pornit dosarul pe viol a lui Gheorghe Petic și l-a arestat, candidează la mai multe funcții de conducere în cadrul Procuraturii Generale, între care șefia procuraturii din Ungheni, Călărași, Strășeni și membru al CSP.

Important este că acest procuror din Procuratura Ungheni nu a activat anterior în vreo funcție de conducere, nu are experiență, și nu s-a manifestat cu nimic decât cu dosarul lui Petic, a acumulat cel mai mare punctaj comparativ cu alți procurori de valoare și pretinde a fi câștigător. Săptămiâa care vine urmează să fie numit în una din aceste funcții.

Se cunoaște că acesta făcea parte din anturajul celora de la PD căci nu în zădar i-au încredințat dosarul lui Petic. Astfel sculele lui Plahotniuc care au mai rămas în Procuratură încearcă să-și promoveze în continuare oamenii loiali. 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Mihail G.
20/05/2022

Comments