Procurorul Chitoroagă ne-a deposedat de afacere

Nicolae Mardari
15/07/2019

În 1998 am revenit din Iacutia și am decis împrerună cu cei doi frați au mei să facem un iaz li să creștem pește. Peste pușin timp afacerea a început să dea roade li familiile noastre aveau surse de existență suficiente.

Însă prin anul 2002 a îbceput să ne dea târcoale un procuror din Chișinău, Nicolae Chitoroagă, care este de baltină din satul vecin Curtoaia. El a venit împreună cu verișorul său Vasile Diaconu și s-a pus pe capul nostru pânp nu le-am vândut damba iazului și două bazine acvatice mai mici, în care creșteam puetul pentru pește.

Noi i-am vândut 68 de ari, pentru care ni s-a plătit 15 mii de dolari, apoi trebuia să ne ajute să facem documente pe întreg bazinul acvatic și să ne dee încă 45 de mii de dolari. Dar prin anumite scheme și legături ei au pus mâna pe iaz și noi am rămas înșelați.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Nicolae Mardari
15/07/2019

Comments