Risc să fiu băgat în pușcărie pentru o altercație cu fiul unui procuror Anticorupție

Gheorghe Ursachi
28/05/2019

La 13 martie 2019, am avut nenorocul de a mă certa în trafic cu fiul procurorului Anticorupție Gheorghe Ciobanu. Acesta se afla la volanul unui Mercedes și își făcea de cap în trafic. I-am făcut o dată observație, dar el m-a urmărit, claxonându-mă, iar în cele din urmă mi-a întretăiat calea, creând pericol de accident. Când a oprit la culoarea roșie a semaforului, am coborât din mașină să-i cer socoteală, el însă a închis geamurile s-a blocat. Arunci nu m-am putut stăpâni și a tras un pumn în oglinda mașinii. Tânărul s-a adresat la poliție invocând că i-am cauzat un prejudiciu de 3 mii de lei. Eu mi-am cerut scuze și am spus că-i achit cheltuielile. Însă Procuratura sectorului Râșcani a intentat pe numele meu un dosar pentru huliganusm, iar pretențiile lui Ciobanu au crescut la 21 de mii de lei.

Recunosc că am greșit, îmi pare rău că nu am putut să-mi stăpânesc emoțiile, sunt gata să răspund. Însă conform legii, dar nu dorinței de răzbunare a tatălui –procuror.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Gheorghe Ursachi
28/05/2019

Comments