Sezonul de încălzire acuș începe, iar la noi în bloc încă se trag țevile pentru încălzire

Locuitor al capitalei Ciocana
10/10/2023

În primăvara aceasta am fost informați de posibilitatea de a fi schimbat sistemul de încălzire din bloc pe unul autonom. Banii vin din proiect european, noi, locatarii vom contribui cu o parte din sumă (așa și nu am înțeles cum se va calcula), iar în final vom avea posibilitatea să reglăm temperatura din apartament și să face și economii.

Ideea sună bine, dar ne-am pomenit la începutul lunii octombrie, când e aproape începutul sezonului de încălzire, iar blocul nostru încă duduie de la gălăgia făcută de perforatoare și instalarea țevilor este în toi. Încă nici jumătate din lucrările planificate nu s-au executat, se fac găuri de zor pe scările blocului și în apartamente.

Nici nu mai spun despre cum arată totul!

Vecinii la care deja s-au încheiat lucrările ne-au spus că în apartamente țevile se trag de-a lungul pereților în toate odăile. Și mai sunt vecini care au obosit să aștepte să ajungă muncitorii la ei în apartament, căci stau cu mobila mutată de la pereți ca să facă loc pentru a trage țevile și au procurat și instalat țevile din banii lor, că nu poți trăi ca în gară.

Acești oameni cum vor achita partea lor de contribuție? Cine va face calculele? Cum se planifică totul la noi în Moldova că acuș intrăm în iarnă fără sistem de încălzire instalat?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Locuitor al capitalei Ciocana
10/10/2023

Comments