Striâgerea fondurilor pentru reparație la grădinița nr.2111 din Chișinău

Anonymous
05/01/2023

În anul 2021, au fost strânse fonduri de bani de către părinți pentru construcția gardului la terenul de joacă pentru copii la Grădinița nr.2111 din Chișinău. S-au colectat câte 600 lei de copil. În anul 2022 copilul meu era deja în altă grupă, nr 6, și din nou s-a început colectarea sumelor de 1200 lei pentru reparatia dormitorului și din nou a gardului pentru alt teren de joacă. Mi s-a spus că nu este oblicatoriu, ca întrun final eu cu soția am hotărât să nu dîm bani pentru reparație și gard, pentru că ne pregăteam să plecăm din țară. 

Și în așa situația, pentru că nu am dat bani conducerea grădiniței a luat hotărârea să primească alt copil (la care părinții au fost deacord să achite banii) în locul copilul meu. Prin acest gest se face presiune asupra familiei mele, prin diferite pretexte, cî dulapul copilului deja e distribuit noului copil, la fel ca țsi patul și multe alte pretexte, ca să ne conformăm și să scriem cererea de plecare mai înainte de timp.

Vă rog întreprindeți măsuri.Probabil mai sunt părinți în astfel de situație la Grădinița respectivă. 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Anonymous
05/01/2023

Comments