Coronavirus // Centrul de achiziții în sănătate anunță, în regim de urgență, licitație pentru procurarea a circa 4 mln de măști și 2 mln de respiratoare

Julieta Savițchi
16/03/2020

Centrul de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate (CAPCS) a anunțat o licitație publică privind procurarea, în regim de urgență, a echipamentului de protecție pentru personalul medical, în legătură cu declanșarea epidemiei Covid-19.

Directorul interimar al CAPCS, Sergiu Balta, anunță, într-o circulară, semnată la 13 martie, agenții economici despre intenția de a procura  3 mln 767 măști și perechi de mănuși, 1 mln 958 mii de respiratoare, combinezoane și ecrane de protecție.

Agenții economici care vor fi selectați în cadrul licitațiilor sunt obligați să livreze marfa în termen de o zi de la semnarea contractului.

Totodată, toți agenții economici sunt rugați de conducerea CAPCS să informeze despre cantitatea produselor deținute în stocuri.

 

Julieta Savițchi
16/03/2020
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii