Scuze, Ilan (Shor)!

Ion Sturza
11/09/2017
Ilan Shor. Foto: ShorHolding

Îmi cer scuze de la „amicul" meu Shor. L-am ofensat grav public! Am declarat că a furat „doar" 6,5 miliarde de lei, însă BNM mă contrazice și vine cu o precizare:
„În urmă cu doi ani, BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. a depus cereri de chemare în judecată a societăților comerciale SRL „CARITAS GROUP”, „VOXIMAR-COM” SRL. Potrivit informației prezentate de BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. în proces de lichidare, aceasta deja dispune de patru hotărâri judecătorești definitive cu privire la încasarea de la SRL „CARITAS GROUP” și alte trei societăți comerciale, incluse în grupul cunoscut de public drept „Grupul Shor”, a datoriei în valoare totală de peste 12 miliarde lei. Acțiunea civilă împotriva „VOXIMAR-COM” SRL în valoare de circa 3 miliarde lei se află pe rol în instanța de apel”.

Deci, suma totală „ciordită” de „Grupul Shor" este de 15.000.000.000 (cincisprezece miliarde) de lei!!! Nu e o invenție de a mea, o spune chiar Banca Națională a Moldovei! Lucru pe care nu avem motive să nu-l credem, precum și faptul că toate demersurile legale sunt pe rol.

Trebuie să-i mulțumim BNM pentru transparență. Presiunea publică a avut efect; am aflat, în sfârșit, cât de mult ne datorează pe moment Shor nouă, moldovenilor!
Rețineți, nouă, moldovenilor! Furtul a fost acoperit din buget.

Hai, „guvernare”, la treabă! Recuperați miliardele, nu ne „contestați" cu televizorul!

P.S. Da, și Aeroportul internațional Chișinău, „cadonat” de darnicii moldoveni.

P.S.2 Parafrazare. O găină este furt, un miliard, statistică!

Ion Sturza
2017-09-11 11:59:00

Comentarii