Interlopul „Makena”, din nou pe banca acuzaților

Anatol Mătăsaru
26/05/2016
captură video: Anatol Mătăsaru

Vladimir Moscalciuc, alias “Makena”, riscă să fie condamnat din nou la ani grei de puşcărie pentru infracțiuni comise în detenţie. Judecătoria sectorului Centru al Capitalei a pus pe rol un nou dosar penal, în care Moscalciuc este învinuit de procurori că ar fi şantajat din nou deţinuţii pentru a extorca bani de la aceştea. El pledează nevinovat.

Procurorul Ruslan Caşu susţine că în dosarul respectiv figurează zeci de părţi vătămate, dintre care unele au fost date dispărute.

Vladimir Mscalciuc a fost condamnat în 2012 la 19 ani de închisoare pentru că a organizat un grup criminal în detenţie, specializat în extorcarea banilor de la condamnaţi şi familiile acestora.

Anatol Mătăsaru
26/05/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii