Procurora Mirandolina și „interesul” într-un dosar de corupție

Anatol Mătăsaru
23/05/2016
Foto: Anatol Mătăsaru

Mirandolina Sușițcaia, procuroră în cadrul Procuraturii Anticorupție, examinează deja de 4 ani un caz de corupție care îl vizează pe un procuror de la Procuratura Generală. Dosarul este tergiversat în instanța de judecată pe motiv că aceasta nu prezintă materialele cerute de avocat și partea vătămată, așa cum prevede legea.  Am încercat să aflu răspuns chiar de la ea, dar s-a eschivat pe cât a putut.

Pentru această procuroră pare să nu existe nicio regulă din buchia legii. După ce a ieșit azi din sediul judecătoriei Buiucani, a trecut strada neregulamentar sfidându-I pe toți în jurul său.

Anatol Mătăsaru
23/05/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii