VIDEO// Cum sunt trataţi cetăţenii de către şefii agenţilor de circulaţie

Anatol Mătăsaru
21/09/2021

Şefilor de la Inspectoratul Naţional Securitate Publică nu le prea pasă de cetăţeanul de rând. Sau mai bine zis, în instituţia respectivă a fost instituit un sistem birocratic, care este tolerat de şefi.

Un agent de circulaţie i-a intentat unui minor un proces verbal pentru o bicicletă electrică. I-au făcut proces verbal, în lipsa părinţilor şi a unui avocat, deşi băeatul are doar 16 ani. Agentul de circulaţie a rămas neînduplecat la rugăminţile copilului ca să aştepte 15 minute, să vină părinţii.

Şi pentru că poliţistului nu i s-a părut suficient, a chemat evacuatorul, din cele destinate automobilelor, a încărcat bicicleta şi a dus-o la parcarea specială de lângă localitatea Truşeni. Iar după încheierea operaţiunii, a refuzat să-i dea adolescentului o copie a procesului verbal.

Toate încercările de a obţine o copie a procesului verbal au rămas fără rezultat. Cei de la Inspectoratul Securitate Publică o făceau pe mortul în popuşoi, iar şeful lor se relaxa liniştit în fotoliul comod. Acesta s-a arătat supărat că a fost deranjat şi i-a alungat pe vizitatori, fără ca să-i mai întrebe ce problemă au.

Au trecut de atunci mai bine de două luni, iar procesul verbal întocmit pe numele minorului aşa şi nu l-a mai văzut nimeni.


 

Anatol Mătăsaru
21/09/2021Follow us on Telegram

Comentarii