VIDEO// Cum un funcţionar din Truşeni şi-a apărat primăriţa, în timp ce era reţinută de CNA. Aceasta l-a angajat în mai multe funcţii publice

Sergiu Godoroja
15/09/2021

Victor Apostol, un funcţionar care deţine mai multe funcţii publice în cadrul Primăriei Truşeni, s-a dat în spectacol ca să o apere pe primăriţa Stela Muntean, în timp ce aceasta era reţinută de ofiţerii CNA pentru acţiuni de corupţie.

Apostol m-a umilit în ultimul hal doar pentru că filmam în holul Primăriei din Truşeni, mi-a amintit de o tragedie care a avut loc în familia mea cu ani în urmă, m-a acuzat de spionaj, că nu am făcut nimic pentru sat şi ţipa în gura mare că nu am voie să intru în incinta Primăriei.

Victor Apostol a fost numit de către Stela Muntean, cu o săptămână în urmă, şef al Centrului Cultural al comunei Truşeni. Numirea a avut loc la mai puţin de o lună dipă ce Victor Apostil a fost angajat oficial în calitate de specialist în probleme de tineret, evidenţă militară şi protecţie civilă a Primăriei Truşeni.

Sergiu Godoroja
15/09/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii