VIDEO// Fostul procuror general adjunct, Ruslan Popov, şi-a găsit de lucru şi se simte bine în afara Procuraturii

Anatol Mătăsaru
28/04/2022

Fostul procuror general adjunct, Ruslan Popov, care şi-a depus benevol demisia, fiind învinuit într-un dosar de îmbogăţire ilicită, susţine că şi-a găsit de lucru în sectorul privat şi se simte bine de când nu mai este procuror.

Popov a fost surprins, joi, la o filială a băncii comerciale Moldova Agroindbank, de unde a plecat la volanul unei maşini luxoase.

În scurta convorbire avută cu fostul procuror, acesta a reuşit să ne spună că este bine şi lucrează în sectorul privat.


 

Anatol Mătăsaru
28/04/2022
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii