Scrisoare deschisă: Vrem reforme adevărate!

Domnica Cemortan
10/05/2016
Foto: zdg.md

Rușine celor care promovează în posturi înalte judecători fără integritate! Un exemplu este judecatorul Mariana PITIC, care a declarat că mașina ei costă 11.000 de lei! Oare asta nu înseamnă FALS ÎN DECLARAȚII? În aceste condiții, cum se face că recent a fost chiar promovată? Cerem sa își dea DEMISIA dacă are demnitate, dacă NU atunci SĂ FIE DEMISĂ! După ce înainte de sărbători sute de cetățeni au semnat o petiție în acest sens, astăzi insistăm să ne facem vocea auzită și lansăm o SCRISOARE DESCHISĂ!

 

Domnica Cemortan
10/05/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii