Al doilea deces în urma accidentului de pe strada Alba Iulia: Șoferița Svetlana Ungureanu a murit

Anticoruptie.md
08/10/2019

Svetlana Ungureanu, șoferița care a provocat accidentul rutier de pe strada Alba Iulia, soldat cu un deces și 18 răniți, a murit în dimineața zilei de marți, la spital. În urma decesului, a rămas orfan un copil de 12 ani pe care îl creștea singură.

Medicii de la Spitalul de Urgență susțin că au făcut tot posibilul, însă femeia avea traume foarte grave, aproape incompatibile cu viața.

Vladimir Kovali, avocatul Svetlanei Ungureanu, a declarat în cadrul unei emisiuni că aceasta avea probleme cu alcoolul, dar când nu era în stare de ebrietate era o fire blajină care ajuta oamenii. Apărătorul a mai spus că a încercat să o convingă pe clienta sa să se lase de alcool și să-și vândă mașina.

Gheorghe Balan, șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție, a declarat, anterior, într-o conferință de presă, că în cazierul Svetlanei Ungureanu se găsesc cinci dosare penale și 43 de procese contravenționale pentru încălcări comise în trafic. Femeia a făcut și șase luni de închisoare pentru că a condus și a comis un accident în stare de ebrietae. Presa a scris că Svetlana Ungureanu a reușit în repetate rânduri să scape de dosare și să-și recupereze permisul.

Anticoruptie.md
08/10/2019

Comentarii