Apărarea onoarei lui Dorin Chirtoacă, amânată pe la anul

Viorica Mija
03/12/2022
Colaj CIJM

Examinarea cauzei în care fostul edil al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, își apără onoarea, demnitatea și reputaţia profesională a fost amânată cu jumătate de an. Confruntarea liberalului cu cel pe care s-a plâns instanței, și anume fostul deputat român, Cristian Rizea, este programată pentru luna mai a viitorului an.

Ședința din 29 noiembrie, în care liberalul urma să-l confrunte pe Cristian Rizea, nu a avut loc. Conform explicațiilor formulate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, ședința nu ar fi avut loc din motive întemeiate. Ședințele vor fi reluate în data de 11 mai, cu același complet.

Dorin Chirtoacă l-a acționat în judecată pe Cristian Rizea, după ce acesta a publicat un sex tape mai vechi, despre care fostul edil spunea că a fost trucat și este un fals. Chirtoacă mai declara că Rizea a distribuit în repetate rânduri și alte postări, care ar fi mincinoase și calomnioase.

În 2017, pe rețelele de socializare au fost distribuite o serie de filmulețe în care Dorin Chirtoacă apărea în ipostaze intime. Mai multe instituții mass-media au luat decizia să nu publice imaginile, deoarece vizează viața privată.

Viorica Mija
03/12/2022Follow us on Telegram

Comentarii