Constantin Țuțu ar fi încălcat regimul de carantină. Ex-deputatul și-a făcut selfie într-o sală de forță

Julieta Savițchi
01/04/2020

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu, plasat în carantină pentru o perioadă de 14 zile după ce a fost audiat de procurorii Anticorupție, ar fi încălcat interdicția impusă de autorități. Acesta și-a făcut o poză într-o sală de forță pe care a plasat-o cu puțin timp în urmă pe rețeaua Instagram

Fostul deputat apare singur în poză, fiind echipat în haine pentru sport. Țuțu nu a comentat poza și nici nu a precizat când și în ce condiții a fost făcută.

Ulterior, Natalia Stati, ofițer de oresă al Direcției generale de poliție Chișinău a declarat pentru presă că este vorba de o poză mai veche și că Țuțu nu a părăsit domiciliul.

 Amintim că fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost reținut pe data de 27 martie la punctul de trecere Leușeni, când s-a predat autorităților moldovenești după ce a fost dat în urmărire generală în septembrie 2019. În aceași zi, procurorii anticorupție i-au înaintat învinuirea pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, plasându-l în carantină pentru un termen de 14 zile.

 

Julieta Savițchi
01/04/2020

Comentarii