Cu pantofi, în prima zi de iarnă. Ce probleme acuză Marina Tauber din cauza brățării de la picior

Viorica Mija
01/12/2022
Captură video

Declarații hilare, făcute de Marina Tauber, acuzată de acceptarea finanțării ilegale a partidului și falsificarea rapoartelor financiare, în timp ce aștepta să afle dacă își va continua sau nu arestul la domiciliu. Vicepreședinta partidului Șor a declarat că riscă să răcească, pentru că nu are o încălțăminte potrivită ca să-i încapă cu brățara de la picior.

Înainte de ședință, Marina Tauber s-a adresat celor câteva zeci de susținători care, tradițional, o așteaptă lângă sediul instanței.

Tauber a menționat că deja a fost certată de deputata Reghina Apostolov, care i-a spus că e îmbrăcată și încălțată prea sumar pentru temperaturile scăzute de afară.

Totodată, vicepreședinta Partidului Șor s-a plâns că ar putea răci și a amenințat că guvernarea va răspunde pentru suferințele sale.

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr.13 la 14 septembrie, după 2 luni de arest. La 18 octombrie, Judecătoria Chişinău a eliberat-o și din arest la domiciliu şi a plasat-o sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi localitatea şi de a comunica cu persoanele care au tangenţă cu infracţiunea care i se incriminează.

Ulterior, în ziua de duminică, 23 octombrie, Marina Tauber a revenit în fruntea protestelor organizate de partidul Șor. Pe 29 octombrie însă, aceasta a fost plasată în arest la domiciliu de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, iar de atunci măsură a fost tot prelungită. Ultima dată, pe 24 noiembrie, pentru o perioadă de 20 de zile.

Viorica Mija
01/12/2022
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii