Cu pantofi, în prima zi de iarnă. Ce probleme acuză Marina Tauber din cauza brățării de la picior

Viorica Mija
01/12/2022
Captură video

Declarații hilare, făcute de Marina Tauber, acuzată de acceptarea finanțării ilegale a partidului și falsificarea rapoartelor financiare, în timp ce aștepta să afle dacă își va continua sau nu arestul la domiciliu. Vicepreședinta partidului Șor a declarat că riscă să răcească, pentru că nu are o încălțăminte potrivită ca să-i încapă cu brățara de la picior.

Înainte de ședință, Marina Tauber s-a adresat celor câteva zeci de susținători care, tradițional, o așteaptă lângă sediul instanței.

Tauber a menționat că deja a fost certată de deputata Reghina Apostolov, care i-a spus că e îmbrăcată și încălțată prea sumar pentru temperaturile scăzute de afară.

Totodată, vicepreședinta Partidului Șor s-a plâns că ar putea răci și a amenințat că guvernarea va răspunde pentru suferințele sale.

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr.13 la 14 septembrie, după 2 luni de arest. La 18 octombrie, Judecătoria Chişinău a eliberat-o și din arest la domiciliu şi a plasat-o sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi localitatea şi de a comunica cu persoanele care au tangenţă cu infracţiunea care i se incriminează.

Ulterior, în ziua de duminică, 23 octombrie, Marina Tauber a revenit în fruntea protestelor organizate de partidul Șor. Pe 29 octombrie însă, aceasta a fost plasată în arest la domiciliu de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, iar de atunci măsură a fost tot prelungită. Ultima dată, pe 24 noiembrie, pentru o perioadă de 20 de zile.

Viorica Mija
01/12/2022Follow us on Telegram

Comentarii