Ilan Şor nu mai are bani? Mai mulţi tineri, indignaţi că nu li s-a achitat suma promisă pentru că au dormit în corturi

Julieta Saviţchi
24/10/2022
CIJM

Mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 19-25 de ani care au protestat duminică şi au rămas pe noapte să doarmă în corturi au intrat în conflict cu organizatorii protestului. Motivul a fost că tinerii nu şi-au primit banii promişi de fruntaşii Partidului Şor pentru participarea la protest.

Pentru ca cearta luase amploare, au intervenit poliţiştii care asigură ordinea publică lângă corturile instalate în faţa Procuraturii Generale. Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Chişinău a confirmat incidentul şi a promis să revină cu detalii.

Partidul Şor nu a întâziat să vină cu o reacţie.Încă o manipulare și o înscenare grosolană”, au scris reprezentanții PP Șor.  „Încă o manipulare și o înscenare grosolană”, au declarat organizatorii protestului.

Anterior, portalul Anticorupţie.md a scris, cu referinţă la persoane care au stat în corturile din faţa Parlamentului, că au fost remuneraţi cu 2000 de lei pentru 24 de ore de protest în cort.

Săptămâna trecută, Procuratura Anticorupţie a anunţat că au fost reţinuţi mai mulţi activişti din Partidul Şor şi au fost ridicate 3.500.000 de lei, bani care ar fi fost destinaţi pentru remunerarea protestatarilor.

 

Julieta Saviţchi
24/10/2022Follow us on Telegram

Comentarii