Marina Tauber consideră arestul său „o crimă împotriva poporului”

Ilie Gulca
17/08/2022
Marina Tauber. Foto: Partidul Șor

Vicepreședita Partidului Șor, Marina Tauber, califică decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, privind prelugirea arestului său preventiv în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău cu alte 20 de zile drept „o crimă împotriva poporului nostru”.

„Este o crimă împotriva poporului nostru, este foarte clar că este un șantaj din partea Maiei Sandu la adresa lui Ilan Șor ca noi să oprim protestele și criticile la adresa guvernării”, a afirmat Marina Tauber, declarându-se nevinovată, dar fără să aducă probe în acest sens.   

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au prelungit pe 16 august arestul preventiv pe un termen de 20 zile în privința parlamentarei după ce procurorul anticorupție solicitase un termen de 30 de zile de arest.

Vicepreşedinta Partidului Şor, Marina Tauber, a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile la 23 iulie, fiind menţinut şi de Curtea de Apel Chişinău.

Tauber este învinuită pe două capete de acuzare – acceptarea cu bună ştiinţă a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat şi falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Şor.

Ilie Gulca
17/08/2022Follow us on Telegram

Comentarii