Percheziţii comune moldo-române. A fost depistat un laborator ilegal de anabolizante

Anticoruptie.md
29/03/2023
Captură

Primul laborator clandestin de fabricare a anabolizantelor din România a fost descoperit în urma unor percheziţii comune dintre oamenii legii din Republica Moldova şi colegii lor de peste Prut.. Ofițerii Departamentului Antifraudă și Conformare al Serviciului Vamal, sub conducerea PCCOCS, în baza grupului comun de investigații format cu EUROPOL, DIICOT, BCCO Iași și cu sprijinul EUROJUST, au descins miercuri cu 37 de percheziții în Republica Moldova și România, anunță oamenii legii.

„Acțiunile de urmărire penală vizează o cauză penală pe faptul contrabandei cu substanțe anabolizante și spălare de bani. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România”, se precizează într-un comunicat al Serviciului Vamal de la Chişinău.

Oamenii legii au precizat că acțiunile sunt desfășurate în vederea destructurării unui grup criminal organizat, cu persoane cu dublă cetățenie română/moldovenească, specializat în fabricarea și comercializarea în spațiul Uniunii Europene a substanțelor anabolizante.

Anticoruptie.md
29/03/2023Follow us on Telegram

Comentarii