Percheziții de amploare în mai multe închisori. Peste 530 de polițiști mobilizați

Ilie Gulca
23/11/2021

În mai multe închisori din R. Moldova, marți dimineață, sunt efectuate percheziții în cazul unui dosar penal deschis de angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). În cadrul acestor descinderi au fost mobilizați peste 500 de polițiști.

Procurorii împreună cu angajații Inspectoratului Național de Investigații și ai Brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger desfășoară percheziții și la alte adrese. La această acțiune participă peste 530 de polițiști.

Serviciul de presă al Procuraturii nu a precizat dosarul în cadrul căruia sunt efectuate aceste acțiuni.

Ilie Gulca
23/11/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii