Percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție

Anticoruptie.md
01/04/2024
CIJM

Angajații Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins luni dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) în baza unui dosar de corupție legat de activitatea Serviciului Vamal.

„Ofițerii CNA desfășoară acțiuni în cadrul unui dosar penal ce ține de activitatea Serviciului Vamal. Pentru a păstra secretul anchetei și a nu periclita acțiunile și măsurile speciale de investigație nu putem oferi detalii. Circumstanțele se stabilesc, iar Aeroportul Chișinău acordă suport la necesitate”, a precizat purtătoarea de cuvânt al Aeroportului Internațional Chișinău, Natalia Cojocaru, pentru Portalul Anticoruptie.md 

Responsabila de comunicare cu presa a CNA, Angela Starinschi, a confirmat perchezițiile la aeroport și a precizat că activitatea Aeroportului nu este perturbată. Ea a evitat să ofere detalii despre persoanele vizate în dosar.  

Anticoruptie.md
01/04/2024
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii