Un angajat al Agenției de mediu, percheziționat de ofițerii CNA

Anticoruptie.md
04/03/2024

Angajații Centrului Național Anticorupție au efectuat luni percheziții la domiciliul și biroul unui angajat al Agenției de Mediu potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului.

„Atât conducerea Ministerul Mediului, cât și cea a Agenției de Mediu își exprimă disponibilitatea de a colabora cu organele de drept în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și tragerii la răspundere a celor care se fac vinovați”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Mediului.

Totodată, Ministerul Mediului condamnă „orice acțiune care subminează reputația și activitatea instituțiilor de mediu.

Anticoruptie.md
04/03/2024
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii