VIDEO// Captură-record a poliției. Cum au fost depistate drogurile în valoare de un milion de lei

Anticoruptie.md
28/10/2022
Sursa: politia.md

L-au prins cu droguri în valoare de un milion de lei. Oamenii legii au oprit activitatea infracțională a unui bărbat din Sângera, municipiul Chișinău, care comercializa substanțe narcotice. Bărbatul are 46 de ani și face parte dintr-un grup criminal organizat, specializat în cultivarea și vânzarea drogurilor de tip marijuana în Chișinău.
„Urmare a perchezițiilor la domiciliul acestuia, precum și în ascunzișurile improvizate, au fost depistate și ridicate peste 5 kg de droguri – muguri de marijuana, plante de cânepă, hașiș – 3500 pliculețe pentru vânzarea lor, cântare electronice la scara mică, telefoane mobile folosite în activitatea infracțională, precum și mijloace financiare care ar fi fost obținute în urma vânzării drogurilor –  25.000 lei  și 2.700 euro”, explică oamenii legii.Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus aplicarea sechestrului asupra drogurilor și accesoriilor ridicate, precum și plasarea bărbatului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate de ofițerii Direcției antidrog ai INI, de comun cu ofițerii Direcției generale urmărire penală a IGP, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

 

 

Anticoruptie.md
28/10/2022Follow us on Telegram

Comentarii