VIDEO// Gestul indecent al unui deputat socialist la protestul de susţinere a lui Igor Dodon

Julieta Saviţchi
22/06/2022
Captură CIJM

Deputatul socialist Vladimir Odnostalco a făcut un gest indecent la protestul în susţinerea ex-preşedintelui Igor Dodon, care a avut loc marţi în faţa sediului Ciocana al Judecătoriei Chişinău. Gestul, surprins de camerele video, l-a avut ca destinatar pe activistul pro-român, Vasile Sinegur, care venise să protesteze anti-Dodon.

Din imaginile video se vede că Sinegur se afla chiar în faţa lui Odnostalco, numindu-i pe socialişti trădători şi mincicoşi. La un moment, Odnostalcu îi arată cu mâna în direcţia organului său genital, apoi îi face semn cu capul să meargă într-o parte.

Vasile Sinegur a declarat pentru portalul Anticorupţie.md că gestul lui Odnostalco reprezintă o ameninţare pentru el şi va depune o plângere la poliţie, deşi nu are încredere în organele de drept. „Eu eram în faţa lui Odnostalco şi îi spuneam cine sunt socialiştii în realitate. El mi-a arătat cu mâna în direcţia prohabului, apoi mi-a făcut semn să merg într-o parte. Mi-a dat de înţeles că se va răfui cu mine. Nu am încredere în poliţie şi justiţie, vre-o 80 la sută sunt de partea socialiştilor. Dar voi depune plângere, căci s-au obişnuit să le fie trecut totul cu vederea”, ne-a spus Sinegur.

Solicitat de jurnaliştii portalului Anticorupţie.md, Vladimir Odnostalco, de specialitate psiholog, a declarat că nu ţine minte să fi făcut vre-un gest indecent la protestul de marţi. „Dacă vrea să se adreseze la poliţie, lasă să se afreseze. Eu nu-mi amintesc”, ne-a răspuns deputatul de la Comrat.

Julieta Saviţchi
22/06/2022Follow us on Telegram

Comentarii