Adrian Candu îl acuză pe Vasile Costiuc: „A fost finanţat de echipa lui Plahotniuc”. Care este reacţia liderului partidului Democraţia Acasă

Julieta Saviţchi
06/07/2021
Captură

Liderul partidului Pro Moldova susţine că Vasile Costiuc, preşedintele partidului Democraţia Acasă, înscris în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie, a fost finanţat de echipa fostului preşedinte al PDM, Vladimir Plahotniuc. „Să aducă probe”, a spus în replică Vasile Costiuc.

„Vasile Costiuc este un personaj care a fost finanţat întotdeauna, inclusiv de fosta echipă a domnului Plahotniuc. El întotdeauna juca un rol de spoiler, întotdeauda trebuia să producă mai mult zgomot decât substanţă şi conţinut. Aceasta a fost menirea lor şi el aşa şi a rămas – un măscărici care nu face decât zgomot”, a declarat Candu.

În replică, Vasile Costiuc l-a ameninţat pe Adrian Candu cu judecata. „Să aștepte liniștit, că vin oamenii legii și după el să-l aresteze pentru toate hoțiile lui și a naşului Plahotniuc. Doi, ei au filmat toate măgăriile lor, să vină şi cu probe, altfel mergem în judecată”, a declarat Costiuc, solicitat de portalul Anticoruptie.md.

Eugeniu Nichiforciuc care a făcut parte din echipa lui Vladimir Plahotniuc când acesta se afla la guvernare, a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4 că îl cunoaște personal pe Vasile Costiuc şi că s-a întâlnit de mai multe ori cu el, în perioada anilor 2018-2019, într-un restaurant pentru a-i transmite indicaţiile de la partid şi în special, din partea lui Plahotniuc.

Vasile Costiuc a calificat acuzaţiile aduse de Nichiforciuc drept aberaţii şi i-a cerut să vină cu probe.

Julieta Saviţchi
06/07/2021Become a Patron!

Comentarii