Ambasadorul SUA, Dereck Hogan, s-a asigurat că procesul de votare decurge conform legii

Mădălin Necșuțu
11/07/2021
US Embassy in Chisinau

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a vizitat mai multe secții de votare din Chișinău pentru a se asigura că procesul electoral decurge în conformitate cu prevederile legale și că totul este în siguranță.

„Astăzi, Ambasadorul Dereck J. Hogan participă în calitate de observator la alegerile parlamentare și a vizitat deja mai multe secții de votare din Chișinău. Vă rugăm să mergeți la vot și să pastrati masurile de siguranță!”, a scris Ambasada SUA în Republica Moldova pe pagina ei de Facebook.

Mădălin Necșuțu
11/07/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii