Candidații PCRM pe circumscripția națională: Voronin, cap de listă

Anticoruptie.md
04/01/2019

Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista candidaților Partidului Comuniștilor pentru circumscripția națională la alegerile parlamentare. Potrivit acesteia, PCRM merge în campania electorală cu 41 de candidați. Liderul partidului, Vladimir Voronin, este primul în listă, ceilalţi candidați fiind trecuți în ordine alfabetică.

Astfel, deputații actuali ai comuniștilor, Oleg Reidman, Maria Postoico sau Alla Mironic se regăsesc în partea a doua a listei de partid.

Vedeți mai jos lista PCRM pentru circumscripția națională:

Anticoruptie.md
04/01/2019
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii