Donațiile și cheltuielile Partidului Puterea Oamenilor. Angajați din sectorul medical, economic și transport au contribuit cu zeci de mii de lei

Irina Odobescu
07/07/2021
Foto: Puterea Oamenilor via Facebook

Partidul Puterea Oamenilor a indicat în raportul de finanțare un venit de 102.000 lei, întrega sumă fiind donată de persoanele aflate în țară. Partidul nu indică donații din diasporă sau de la persoanele juridice. Nu au fost raportate la Comisia Electorală Centrală nici cheltuieli pentru transport. 

Donatorii partidului sunt angajați în sectorul medical, economic și transport. Fiecare donator a contribuit cu sume cuprinse între 10.000 sau 20.000 lei pentru campania electorală a Partidului Puterea Oamenilor. 

Suma de 40.000 lei au fost achitați pentru reflectarea evenimentelor electorale în mass-media. Puțin peste 22.500 lei au fost plătiți pentru materialele promoționale. Pentru promovarea Partidul Puterea Oamenilor în mediul online au fost cheltuiţi încă 4.442 de lei.

Notă: Ultimul Raport de finanțare prezentat la CEC de partid. Toate raportele pot fi accesate aici. 

Anticoruptie.md monitorizează rapoartele financiare ale concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Vă vom informa despre cine sunt donatorii partidelor și cum și pentru ce cheltuie banii concurenții electorali. Ne poți susține cu o donație ca să investigăm schemele de finanțare ilicită, interesele obscure și candidații cu probleme de integritate.   

Irina Odobescu
07/07/2021Follow us on Telegram

Comentarii