Igor Dodon, gata pentru „orice scenariu” după alegeri: „Avem nevoie de pace în Republica Moldova, nu ne trebuie destabilizare”

Anticoruptie.md
15/11/2020
Foto: captură privesc.eu

Igor Dodon se arată convins de victoria la secțiile de votare din țară. Acesta a mulțumit alegătorilor pentru că au participat la vot și a făcut apel la calm, precizând că în Republica Moldova, „nu ne trebuie destabilizare”.

Dodon a subliniat că a primit semnale despre unele încălcări, în special la votul din diasporă. „De aceea, mă voi abține acum să dau aprecieri la cum a decurs votul. Eu sunt destul de optimist referitor la rezultatele acestui scrutin. Măsurările și calcule interne arată că noi conducem la o diferență destul de mare în interiorul țării, fără diasporă și regiunea transnistreană. O să așteptăm când vor fi numărate voturile și vom veni cu declarații suplimentare. A fost multă ură în această campanie. A fost multă luptă la limită. S-au trecut și liniile roșii, dar alegerile s-au finalizat. Chem lumea la calm și la liniște, avem nevoie de pace în Republica Moldova, nu ne trebuie destabilizare”, a declarat Igor Dodon.

Sursa video: privesc.eu

Anticoruptie.md
15/11/2020

Comentarii