Maia Sandu: „Oamenii au ieșit la vot pentru că le pasă, vor ca puterea să le ofere soluții la problemele lor”

Irina Odobescu
15/11/2020

După închiderea secțiilor de votare din țară, Maia Sandu a adus mulțumiri cetățenilor pentru mobilizare și ieșirea la vot, dar și observatorilor, membrilor birourilor electorale pentru eforturile pe care le-au depus în ziua alegerilor. Președinta PAS a subliniat că „CEC a închis ochii la unele încălcări grave” și cere membrilor birourilor electorale să nu se lase șantajați și să respecte legea în numărarea voturilor.

„Astăzi am fost martorii mobilizării moldovenilor în pofida crizei, neîncrederii în instituțiile statului, a unei campanii murdare. Oamenii au ieșit la vot pentru că le pasă, ei vor ca vocea să le fie auzită, vor ca puterea să le ofere soluții la problemele lor”, a precizat Maia Sandu.

Ea a subliniat că diaspora a cunoscut „o mobilizare fără precedent, un record istoric”. „Oamenii noștri au demonstrat că oricât de departe ar ajunge, le pasă de țara lor, le pasă de rude, de casă. Regretăm că mulți dintre cetățeni au așteptat ore în șir ca să poată vota. În pofida acestor miopii selective din partea unor funcționari ai statului, vocea cetățenilor va fi auzită”, a mai spus Sandu. 

Sursa video: Privesc.eu

Irina Odobescu
15/11/2020

Comentarii